iStock_000067285279_Large.jpg
iStock_000067285279_Large.jpg
14040_SonjaWigert_003.jpg
iStock_000067285279_Large.jpg

Om oss


SCROLL DOWN

Om oss


Vi ligger i en av Bogstadveiens travleste sidegater, men er likevel et fristed hvor du kan senke pusten og ta et velfortjent avbrekk fra en hektisk hverdag. Terapeutene våre har ulik spesialisering, men samme ønske; å kunne gi deg som kunde den beste opplevelsen. Ikke noe jåleri - kun velvære, profesjonalitet og optimale resultater. 

Klinikken er oppkalt etter Sonja sin grandtante, Sonja Wigert, som i sin tid var en ettertraktet skuespillerinne og et stort skjønnhetsikon. Mye har forandret seg etter den tid, men en ting som er sikkert er at en vakker hud aldri går av moten!

Velkommen til oss!

 

 

 

iStock_000067285279_Large.jpg

Ansatte


Ansatte


 Sonja Wigert Næss Hudterapaut / Partner    


Sonja Wigert Næss

Hudterapaut / Partner
 

 

I løpet av mine 12 år i skjønnhetsbransjen har jeg testet ut og jobbet med en rekke ulike produkter og behandlingstilbud. Hos V by Sonja Wigert har jeg samlet mine favoritt behandlinger og produkter, samt fått med meg noen av bransjens aller dyktigste terapeuter. Mitt mål er at vi til en hver tid skal kunne tilby deg de mest optimale produktene og behandlingene, skreddersydd for din hud og ditt behov. Fra og med januar 2017, vil Ida Heggen, kosmetisk dermatologisk sykepleier, ta over driften av klinikken sammen med Henriette Finne.

 

 Henriette Finne  Medisinske behandlinger / Partner  henriette@vbysonjawigert.no


Henriette Finne

Medisinske behandlinger / Partner
henriette@vbysonjawigert.no

Som tannlege er jeg lidenskapelig opptatt av god helse, og mener at helse og skjønnhet er to sider av samme sak. Jeg er partner og  utfører botox og fillers her i klinikken. Mer informasjon finner du under medisinske behandlinger (her). På fritiden finner du meg ofte på kjøkkenet hvor jeg digger å trylle frem smaksrike, sunne og næringsrike retter. Noen av smårettene, som de smakfulle sjokoladene, serverer vi i klinikken. Resultatene og oppskiftene kan du finne på vår hjemmeside, Instagram eller Facebook. 

 

 ida heggen Kosmetisk dermatologisk sykepleier / partner idakristine@vbysonjawigert.no

ida heggen

Kosmetisk dermatologisk sykepleier / partner
idakristine@vbysonjawigert.no

Jeg er autorisert sykepleier med etterutdanning innenfor dermatologi, kosmetiske og medisisnke behandlinger.

Med min kompetanse får du en trygg og sikker behandling med effektiv hudforbedring og naturlige resultater innenfor estetisk medisin. 

For å oppnå best resultat skreddersys behandlinger etter din hudtype. Hudhelse er viktig og en sunn hud gir fysisk og psykisk velvære. Sammen kan vi gjøre det beste for deg og din hud.

Hos V by Sonja Wigert gir vi deg trygghet og bred kompetanse innenfor hud og medisinske behandlinger.

 Helene gulden  Hudterapeut   

Helene gulden

Hudterapeut   

 Elisabeth Paulsen  Hudterapeut, vippeteknikker

Elisabeth Paulsen

Hudterapeut, vippeteknikker

 

 

 

14040_SonjaWigert_003.jpg

Salongen vår


Salongen vår