Hvorfor Fillersbehandling?

Etter hvert som vi blir eldre mister huden spenst og elastisitet, ansiktslinjer blir mer fremtredende og leppevolumet reduseres. Ung hud holder seg glatt og rynkefri takket være sitt innhold av hyaluronsyre. Som en del av den naturlige aldringsprosessen synker nivået av denne bestanddelen og huden mister sin evne til å absorbere vann. Dermed oppstår rynker. 

TEOSYAL

TEOXANE Laboratories ble opprettet i 2003 i Genève og er spesialisert på utvikling og produksjon av markedets mest moderne hyaluronsyre filler TEOSYAL.

På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning for innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. Effekt, sikkerhet og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa og full FDA ”body” det er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med over 6.000.000 injeksjoner.

Hva er Teosyal Hyaluronsyre?

 Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen.  Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter.

Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.

Trygghet

 Ved å velge TEOSYAL kan du som kunde være trygg på at du er i gode hender. TEOSYAL spesial utdanner plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere i våre teknikker. Vi regulerer også markedet svært strengt for å kunne gi deg den trygghet du fortjener som kunde. Alle klinikker og private sykehus som utfører TEOSYAL behandlinger må godkjennes fra leverandør.

 

Hvorfor Botoxbehandling?

Overstimulering av muskler kan føre til unormalt kraftige rynker. Botox injisert i svært små og fortynnede doser i utvalgte ansiktsmuskler vil glatte ut disse rynkene. Uønskede bivirkninger etter bruk av botox er svært uvanlig dersom de settes av medisinsk sertifisert personell med høy kompetanse. Hvis bivirkninger forekommer er de milde, lokale, og forbigående.

Injeksjonene er forbundet med lite smerte og lokalbedøvelse er ikke nødvendig. Skånsom behandling gjør at du umiddelbart vil kunne gjenoppta normal aktivitet.

Hvilke behandlinger og produkter?
BOTOX®, er et registrert legemiddel fra Allergan som inneholder BotuliniumToxin type A. I Norge er BOTOX® markedsført for kosmetisk bruk under merkenavnet Vistabel ®. Det finnes flere ulike produsenter som lager produkter med dette virkestoffet, og de fleste omtales ofte bare som «botox». Vi benytter oss av orginalen, Vistabel® produsert av Allergan.

Siden godkjenning av BOTOX® til kosmetisk bruk av US Food and Drug Administration i 2002, har det i løpet av de siste syv årene vært nesten 11.800.000 kosmetiske BOTOX® behandlinger registrert i USA. Med en 97% kundetilfredshet (undersøkelse av 117 pasienter), bekreftes tilliten forbrukerne har til Allergan.

Botox brukes i særlig grad til behandling av glabella linjer («sinna-rynken» mellombrynene), horisontale linjer i pannen, samt periorbitale linjer (kråketær rundt øynene).

Når ses resultatet og hvor lang varighet har behandlingen?
Etter en injeksjonsbehandling tar det 7-14 dager før man får full effekt. Effekten er forbigående, og varer 3-5 måneder etter første behandling. Gjentatte behandlinger gir lengre varighet.

Hvorfor utføre behandling hos oss?

I Norge har kun autoriserte leger, tannleger og sykepleiere med sertifisering lov til å utføre botox- og filler-injeksjoner. Våre behandlere er tannlege, Henriette  og kosmetisk dermatologisk sykepleier, Ida.

Henriette er utdannet i Norge, med inngående anatomi- og fysiologikunnskaper, med spesialisering i ansiktsregionen. Deres høye krav til estetikk, samt brede erfaring med smertelindring og injeksjoner, tilrettelegger for en mest mulig behagelig behandlingssituasjon for våre klienter.

Ida er sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet med bred kunnskap innenfor hud og estetiske behandlinger. 

Vi er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt, og konsultasjonen er en viktig forberedelse til selve behandlingen. Dine forventninger til resultatet vil bli belyst og alle spørsmål du måtte ha bli besvart. Hos oss skal du føle deg trygg på at behandlingen fører frem til estetisk perfeksjon. Vi stiller strenge krav til hygiene for å ivareta din sikkerhet og pasientkomfort. Behandlingen er taushetsbelagt og du kan forvente full diskresjon. 

 

Vi booker alltid våre klienter inn på en konsultasjon først for å kunne gi råd om hva som er riktig for akkurat deg. 

Våre medisinske ansvarlige, Henriette Finne og Ida Heggen, vil da kunne gi deg ytterligere informasjon om produktene, hvordan de virker og et kostnadsoverslag. Deretter velger du hvilken behandling du ønsker.

 

Henreittefinne.jpeg
Ida Heggen.jpg