Hvorfor Fillersbehandling?

Etter hvert som vi blir eldre mister huden spenst og elastisitet, ansiktslinjer blir mer fremtredende og leppevolumet reduseres. Ung hud holder seg glatt og rynkefri takket være sitt innhold av hyaluronsyre. Som en del av den naturlige aldringsprosessen synker nivået av denne bestanddelen og huden mister sin evne til å absorbere vann. Dermed oppstår rynker. 

TEOSYAL

TEOXANE Laboratories ble opprettet i 2003 i Genève og er spesialisert på utvikling og produksjon av markedets mest moderne hyaluronsyre filler TEOSYAL.

På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning for innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. Effekt, sikkerhet og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa og er FDA godkjent i USA. Det er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med over 6.000.000 injeksjoner.

Hva er Teosyal Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen.  Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter.

TEOSYAL er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.

Trygghet

Ved å velge TEOSYAL fra TEOXANE Laboratories kan du som kunde være trygg på at du er i gode hender. TEOXANE Laboratories spesial utdanner plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere i sine teknikker.  De regulerer også markedet svært strengt for å kunne gi deg den trygghet du fortjener som kunde. Alle klinikker og private sykehus som utfører TEOSYAL behandlinger må godkjennes fra leverandør.

Behandlinger med Teosyal filler

KONSULTASJON
Det kan være vanskelig som forbruker å vite hvilken behandling som er best for ditt behov.

Ved en konsultasjon vil du få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger. Dine behov og forventinger blir vurdert i forhold til ulike behandlingsmuligheter for å oppnå ønsket resultat. Din behandler vil i samråd med deg anbefale og skreddersy en behandling for å oppnå best mulig resultat.
Lurer du på om det finnes en behandling som kan gi deg ønsket resultat? Bestill konsultasjon og få beløpet trukket fra ved utført behandling.

15 min. kr 290 ,-

LEPPEBEHANDLING
Behandling av leppekant, leppevolum, philtrum, røykelinjer og sure munnviker.
Det brukes ulike produkter for å oppnå det beste resultatet for deg. Produktene som brukes til leppebehandling er Kiss, RHA1, RHA2 og RHA3. Dette er 100% hyaluronsyrebaserte produkter som gir et mykt og naturlig resultat. Sliter du med tørre lepper vil dette være en fantastisk behandling for deg.

1ml kr 3500,-
2ml kr 5500,-

RØYKELINJER
Linjene som strekker seg vertikalt ut fra over- og underleppen.  Linjene skyldes volumtap som oppstår med alderen, samt gjentatt bruk av leppemusklene. Hos noen kunder anbefales det tilleggsbehandling med botox for et optimalt resultat. 

1ml kr 3500,-

NASOLABIALE FOLDER
Dette er folder som går fra siden av nesen og ned mot munnen, i noen tilfeller går den på nedsiden av munnen. Alle har nasolabiale folder men graden av folden vil variere og blir mer uttalt med alderen. Hvis foldene skyldes tap av volum i kinnene kan det være nødvendig å gjennvinne volumet i kinnene for å bedre nasolabiale folder. I denne behandlingen brukes RHA3, RHA4, eller Ultimate.

1ml kr 3500,-
2ml kr 5500,-
3ml kr 7800,-

HAKE / KJEVE
Med Teosyal kan man få et mer merkant kjeveparti og endre hakens form eller størrelse. 

1ml kr 3500,-
2ml kr 5500,-
3ml kr 7800,-

ARR
Arr etter vannkopper eller akne.
Filler injiseres inn under huden for å løfte arret og fylle ut. Denne metoden brukes for å skape volum samt å gi huden fuktighet. 1ml kr 3500,-

ØREFLIPP
Fillerbehandling av øreflipper erstatter tapt fett og kollagen, og er en rask prosedyre som gir øreflippen litt mer volum og fyller ut søkk slik at ørepynten sitter bedre og ser penere ut.

1ml kr 3500,-

MARIONETTE/SURE MUNNVIKER
Marionette, også kjent som sure munnviker. Grad av marionettelinjer kan påvikrkes av alder og arv. Mange føler de ser sure ut da disse foldene trekker nedover.
I denne behandlingen kan man bruke RHA1, RHA2, RHA3, RHA4, eller Ultimate.

1ml RHA1 kr 3400,-
2ml RHA1 kr 5400,-
1ml RHA2/3/4 3500,-
2ml RHA2/3/4 5500
3ml Ultimate kr 7800,-

KINNBEIN / KINNLØFT
Her løftes og tydeliggjøres kinnbenet. Dett er en behandling som passer for deg som ønsker mer markerte kinnbein, eller ønsker å gjennvinne tap av volum i kinnene. Dette vil også kunne ha en positiv effekt på nasolabiale linjer. 

Med alderen taper huden kollagen, elastin, og hyaluronsyre i tillegg til at muskulatur og beinstrukturen forandrer seg. Dette vil gi tap av volum og kan sees ved at man har innhul rundt øynene eller i temporalisområdet. Det naturlige volumet ved kinnbeinene blir mindre og synker nedover. Huden blir slapper og furene blir mer fremtredende, også nasolabiale folder og marionette. Ved bruk av hyaluronsyrefiller kan man gjeninnsette tapt volum og gi et løft til ansiktet.
1ml kr 3500,-
2ml kr 5500,-
3ml kr 7800,-

Tinning
Med alderen taper huden kollagen, elastin, og hyaluronsyre i tillegg til at muskulatur og beinstrukturen forandrer seg. Dette vil gi tap av volum og kan sees ved at man har innhul rundt øynene eller i temporalisområdet. Ved bruk av hyaluronsyrefiller kan man gjeninnsette tapt volum og gi et løft til ansiktet.

1ml kr 3500,-

TEAR TROUGH
Redensity 2 fra Teosyal er et produkt som er designet for tear trough behandlinger. Enkelt forklart er «Tear Trough» det området hvor tårene renner i bane under øyet ned mot kinnet. Dette er en behandling som passer for deg med søkk og mørke ringer under øynene. Gjennomsnittlig varighet av behandlingen er ca. 9-12 måneder.

  • Reduserer eller fjerner umiddelbart mørke ringer
  • Reduserer linjer og rynker rundt øynene
  • Gir øyepartiet et mer opplagt uttrykk
  • Tilfører viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter
  • Stimulerer fuktighetsbalansen rundt øynene
  • Stimulerer nydannelsen av kroppens eget kollagen

1ml kr 3500,-

NESEKORREKSJON
Nesekorreksjon med Teosyal filler er en kosmetisk prosedyre, der filler brukes til å endre og forme en persons nese uten invasiv kirurgi. Prosedyren fyller søkk, ujevnheter og svake områder på nesen, glatter ut humpen på nesebroen, løfter vinkelen på spissen av nesen og løfter nesen.

1ml kr 4500
2ml kr 6500

SKINBOOSTER
Skinbooster er en populær behandling for alle voksne uansett hudtype. Redensity I er en coctail av høykonsentrert hyaluronsyre, vitaminer og aminosyrer som injiseres i huden. Behandlingen virker foryngende på cellenivå ved at den bidrar til økt produksjon av collagen og elastin. Behandlingen gir økt spenst, glød og elasitet, og «tightner» huden på en fantastisk god måte. Perfekt til fuktighetsbehandling, gir en generell hudforbedring og bedre arr etter akne. For optimalt resultat anbefaler vi en kur på 3 behandlinger med om lag 3 ukers mellomrom, selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling. Ønsker man kun å utføre behandlingen én gang kan man fint gjøre det, dog vil man ikke få den samme kumulative effekten som ved en kur. Hudkvaliteten og resultatet blir bedre og bedre fra 3-12 mnd etter behandlingen. For å opprettholde resultatet er det anbefalte at man tar 1-2 behandlinger per år.
Vi behandler ansikt, hals, decoletè og hender.

1ml kr 1800,-
2ml kr 3200,-
3ml kr 3800,-
6ml kr 6800,-
9ml kr 9800,-

teosyal-coquitlam.jpg

 

Hvorfor Botoxbehandling?

På midten av 80-tallet oppdaget Dr. Carruters at rynkene til pasienten han behandlet for spasmer ble borte. Dette endte opp i flere studier, som viser at Botulinum toxin har svært god effekt på rynker.  Botox hindrer frigjøringen av acetyholin, og ved å hemme denne frigjøringen vil ikke nervecellene få impulser om at muskelen skal trekke seg sammen. Muskelen som blir behandlet med Botox blir avslappet og rynker glattes ut i det behandlede området.

Overstimulering av muskler kan føre til unormalt kraftige rynker. Botox injisert i svært små og fortynnede doser i utvalgte ansiktsmuskler vil glatte ut disse rynkene. Uønskede bivirkninger etter bruk av botox er svært uvanlig dersom de settes av medisinsk sertifisert personell med høy kompetanse. Hvis bivirkninger forekommer er de milde, lokale, og forbigående.

Injeksjonene er forbundet med lite smerte og lokalbedøvelse er ikke nødvendig. Skånsom behandling gjør at du umiddelbart vil kunne gjenoppta normal aktivitet.

Hvilke behandlinger og produkter?
BOTOX®, er et registrert legemiddel fra Allergan som inneholder BotuliniumToxin type A. I Norge er BOTOX® markedsført for kosmetisk bruk under merkenavnet Vistabel ®. Det finnes flere ulike produsenter som lager produkter med dette virkestoffet, og de fleste omtales ofte bare som «botox». Vi benytter oss av orginalen, Vistabel® produsert av Allergan.

Siden godkjenning av BOTOX® til kosmetisk bruk av US Food and Drug Administration i 2002, har det i løpet av de siste syv årene vært nesten 11.800.000 kosmetiske BOTOX® behandlinger registrert i USA. Med en 97% kundetilfredshet (undersøkelse av 117 pasienter), bekreftes tilliten forbrukerne har til Allergan.

Botox brukes i særlig grad til behandling av glabella linjer («sinna-rynken» mellombrynene), horisontale linjer i pannen, samt periorbitale linjer (kråketær rundt øynene).

Når ses resultatet og hvor lang varighet har behandlingen?
Etter en injeksjonsbehandling tar det opp til 14 dager før man får full effekt. Effekten er forbigående, og varer 3-5 måneder etter første behandling. Gjentatte behandlinger gir lengre varighet.

Behandling med bOTULINIUM TOXIN/RYNKEBEHANDLING  

KONSULTASJON
Det kan være vanskelig som forbruker å vite hvilken behandling som er best for ditt behov.

Ved en konsultasjon vil du få informasjon og rådgiving om aktuelle behandlinger. Dine behov og forventinger blir vurdert i forhold til ulike behandlingsmuligheter for å oppnå ønsket resultat. Din behandler vil i samråd med deg anbefale og skreddersy en behandling for å oppnå best mulig resultat.
Lurer du på om det finnes en behandling som kan gi deg ønsket resultat? Bestill konsultasjon og få beløpet trukket fra ved utført behandling.

15 min, kr 290 ,-

RYNKEBEHANDLING
1 område kr 2000,-
2 områder kr 3400,-
3 områder kr 4400,- 
Gratis etterkontroll etter 14 dager.

Glabella, frontalis og crows feet inngår under de ulike områder.
Øyebrynsløft er inkludert om ønsket ved bestilling av 1, 2 eller 3 områder.

BABYBOTOX
Mindre dose botox som brukes til behandling av gummy smile, bunny lines, marionette og øyebrynsløft. Les mer om disse behandlingene nedenfor. 
Øyebrynsløft er inkludert ved bestilling av Botox i glabella, frontalis eller crows feet.

kr 1200,-

BRYNSLØFT
Botox injiseres i musklene som er med på å trekke øyebrynsområdet nedover og en oppnår at øyebrynene løftes noen få millimeter. 
Du kan velge å bare løfte ytre deler av øyebrynet, eller større deler av brynet.

kr. 1200

GUMMY SMILE
En tilstand hvor overleppen trekkes opp mot nesen slik at tannkjøtt over tennene i overkjeven synes når man smiler. Dette skyldes at muskulaturen er overaktiv.
Noen synes dette er kosmetisk skjemmende og medfører at de er tilbakeholdne med å smile.
Dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler, kan du med en enkel Botox-behandling få fjernet problemet uten kirurgi.

kr 1200,-

BUNNY LINES
Rynker over neseryggen ved smiling omtales som Bunny lines. Dette skyldes overaktivitet av muskulaturen nasalis.

 kr 1200,-

MARIONETTE/SURE MUNNVIKER
Hvis dine sure munnviker skyldes at muskulaturen trekkes nedover kan dette behandles med botox. Det finnes også andre behandlinger for dette. Bestill en konsultasjon for å finne den beste behandlingen for å redusere og fjerne sure munnviker.

kr 1200,-

RØYKELINJER
Linjene som strekker seg vertikalt ut fra over- og underleppen.  Linjene skyldes volumtap som oppstår med alderen, samt gjentatt bruk av leppemusklene. Hos noen kunder anbefales det tilleggsbehandling med filler for et optimalt resultat. 

kr 1200,-

SVETTEBEHANDLING MED BOTOX
Uønsket svette – hyperhidrose

Svette er kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på. Uønsket svette oppstår når kroppen produserer mer svette enn det er behov for. Dette kan gi plager som vond kroppslukt og svettemerker på klær som kan oppleves som svært plagsomt i sosiale og praktiske sammenhenger.
Vi tilbyr en svært effektiv og dokumentert behandling av svette i armhuler og håndflater. Dette behandles med Botulinum toxin og fungerer ved å blokkere nerveimpulsene fra svettekjertlene.
Effekten av Botox inntreffer innen 10 dager. Varigheten av behandlingen er varierende, men den vanligste effekten er fra 3-7 måneder. Hvis man forsetter med flere behandlinger vil aktiviteten til svettekjertlene begrenses da de ikke gjenvinner sin fulle aktivitet.  Botox er en av de mest brukte behandlingene for overdreven svetteproduksjon.

kr 4990,-

HvorfoR utføre ebhandling hos oss?

I Norge har kun autoriserte leger, tannleger og sykepleiere med sertifisering lov til å utføre botox- og filler-injeksjoner. Våre behandlere er Tannlege Henriette Finne og Kosmetisk dermatologisk sykepleier, Ida Kristine Heggen.

Henriette er utdannet i Norge, med inngående anatomi- og fysiologikunnskaper, med spesialisering i ansiktsregionen. Ida er sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet med bred kunnskap innenfor hud og estetiske behandlinger. Deres høye krav til estetikk, samt brede erfaring med smertelindring og injeksjoner, tilrettelegger for en mest mulig behagelig behandlingssituasjon for våre klienter.

Vi er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt, og konsultasjonen er en viktig forberedelse til selve behandlingen. Dine forventninger til resultatet vil bli belyst og alle spørsmål du måtte ha bli besvart. Hos oss skal du føle deg trygg på at behandlingen fører frem til estetisk perfeksjon. Vi stiller strenge krav til hygiene for å ivareta din sikkerhet og pasientkomfort. Behandlingen er taushetsbelagt og du kan forvente full diskresjon. 

 

Vi booker alltid våre klienter inn på en konsultasjon først for å kunne gi råd om hva som er riktig for akkurat deg. 

Våre medisinske ansvarlige, Henriette Finne og Ida Heggen, vil da kunne gi deg ytterligere informasjon om produktene, hvordan de virker og et kostnadsoverslag. Deretter velger du hvilken behandling du ønsker.

 

Henreittefinne.jpeg

Henriette Finne
Tannlege

Ida Heggen.jpg

Ida Heggen
Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier